Grčka 2024

GRCKA 2024 U PRODAJI

Halkidiki Kasandra
Halkidiki Sitonija
Olimpska regija
STRIMONIKOS
Tasos
Zakintos
Evia
Skiatos
Lefkada
PARGA
KRIT
Grčka hoteli – 2024

GRCKA 2024 Halkidiki leto 2024 – prvi prst Kasandra

 • Polihrono – možda najpopularnije mesto Kasandre, idealno za Vaše porodično letovanje 2024 Grcka 2024. U mestu Polihrono nalaze se  vile , Eleni, Palm Beach, Dimitris Eleni, Finlandia, Janis Beach, Polistilo, Lemonia, Vasilis, Erodios, Janis, Rea,  Tasula, Teodora, Erato, Moustakas, kao i u aparthotelima Fanis, Kosmas i Aristidis. Polihrono nudi dugačke plaže, prijatan i miran ambijent a objekti se ističu kvalitetom i lokacijama.
 • Hanioti – sezonama unazad poznato turističko mesto među našim i stranim turistima. U Haniotiju smo za leto 2024 proširili ponudu te za Vaše letovanje 2024 pripremili poznate vile Golden Beach, Leontis, Golden Bay, Nikos, Pagidas, Petrakis, Asteras. Hanioti ima sve potrebno za odmor, uživanje u plažama i zelenilu, šetnjama ali i noćnom provodu.
 • Pefkohori – još prvi među jednakima ako se meri prema izboru naših turista zaljubljenika u Kasandru, Halkidiki. Za Vaše letovanje 2024 u Pefkohoriju izdvojili smo smeštaj koji ističe najbolje, i dugačke peščane plaže, mir i odmor, pa i nezaustavljiv noćni provod. Vila Adonis u centru Pefkohorija, vila Ilios sa bazenom i velikom baštom, aparthotel Aloni Palace, vile Poseidonion, Dionisios Resort, Eolos, Harula, Ipokampos, J&J, Ksantos, Lakis, Papas, Pella, Platia, Repas, Teodora, Akritas, Elena, Eleni Beach, Chris, Aris, Keti, Ellia, Alexandra i Hotel Ammon Garden.
 • Kalitea – I dalje prestonica noćnog života Halkidikija, najveće i najpoznatije mesto na Kasandri. U Kalitei ćete naći mnoštvo prodavnica, taverni, mesta za izlazak, a preko dana uživati u čistim plažama i raskoši glamuroznih hotela. Leto 2024 provedite u hotelu Brothers House, vilama J&J i Elizabeta.
 • Afitos – Mesto je izgrađeno na steni i izgleda kao ostrvo u Egejskom moru. Afitos je malo tradicionalno selo sa mnoštvo prirodnih lepota i predstavlja model arhitekture severne Grčke. Vila Yannis je pravi izbor za Vaše letovanje 2024 u Afitosu.

Halkidiki leto 2024 – drugi prst Sitonija

 • Neos Marmaras – Gradić je nekada bio ribarska luka, a sada je jedno od najpopularnijih letovališta na Sitoniji. Centar Neos Marmarasa je ispunjen kafićima, restoranima, barovima, radnjama… U ponudi za leto 2024 su hoteli Clio i Sunset, kao i vile , Elli, Eli New, Ina 2, Stefani,Zepos, Keramaria, Triton, Alfa Alfa…
 • Sarti – Sarti je letovalište koje se nalazi oko 140 km od Soluna i važi za najpopularnije mesto na istočnoj obali Sitonije. Velika atrakcija je peščana plaža Sartija koja je duga oko 2 km. Za letovanje 2024 pripremili smo objekte Aparthotele Sarti Inn, Laura, Loukakis i Suites Astra , vile Theo,Dora Garden New,  Dora, Apostolos, George, Trifon,Olga, Stelios Marija Elena,Teano i dr.
 • Toroni – Plaža Toroni je duga oko 2 km, sa zlatnim peskom i plićacima u moru. Postoje još dve plaže Tristinika i Azapiko koje se nalaze na severnom delu Toronija. Smeštaj za leto 2024 najbolje karakterišu vile Flower, Maria i bungalovi Olga.

 GRCKA 2024 Olimpska regija

Olimpska regija je jedno od najpopularnijih letovališta medu našim turistima. Turistička je destinacija kao stvorena za odmor i uživanje, koju sa istoka zapljuskuje Egejsko more. Glavne odlike Olimpske regije su prelepe plaže i kristalno čisto plavo more. Najpoznatija turistička mesta gde leto provodi veliki broj naših turista su Paralija, Olympic Beach, Leptokarija i Nei Pori.

 • Paralija – (Paralia) ili Paralia Katerini je jedno od najposećenijih grčkih letovališta, bar što se tiče turista koji dolaze iz Srbije. Blizina Katerinija sa kojim je odlično povezana gradskim prevozom i na kraju osnovno: peščane plaže i čisto more, razlozi su što za ovo letovalište uvek vlada veliko interesovanje. Za vaše leto 2024. odabrali smo vile Valentina, Kiriaki, Odyssia i pansion Makedonia.
 • Leptokarija – (Leptokaria) je živopisno letovalište, smešteno u podnožju Olimpa, na samoj obali Egejskog mora. Poznata je po dugoj peščano-šljunkovitoj plaži i kristalno čistoj vodi (najbistrija na području Pierie). U programu za letovanje 2024 odabrali smo vile Jorgos, Elvina, Vasiliki, Dimitris, Nikos, Sofia, Kaliopi, Atrium, Atrium Lux, Lazaros, Oniro, Ekati, Klepsidra, Kohili, Afrodita, Heraklia i apart-hotel Ahilion.
 • Nei Pori – Južno od Platamona (udaljenost 2.5 km), u podnožju Olimpa. Bogovi su mu podarili oko 5 km dugu peščanu plažu (širine i do 100 metara), toplo i kristalno čisto more, a ljudi su stvorili široke ulice, uređene trgove, veliki broj hotela, porodičnih vila. Značajna je blizina Platamona, Katerinija (35 km), Larise (40 km), Soluna (100 km), živopisnog kanjona Tempi. Za leto 2024. izdvojili smo vile Olympic House Appartments, Atos, Vaso, Giromania, Mike’s Apartments, Tasos, Fotini, Dias, Manolas, Nikiforos, Apostolis, Aqua Suites…

Stavros, Vrasna, Asprovalta

 • Asprovalta je letovalište koje se nalazi na svega 80 km od Soluna, a krasi ga čisto Egejsko more koje je simbol severne Grčke. U neposrednoj je blizini Atosa, Svete Gore. Asprovalta je lepo uređeno mesto sa mnoštvom kvalitetnog smeštaja, prodavnica i naravno lepe plaže. Letovanje 2024 provedite u vilama Andrea, Aleksandros, Stavrula, Vasiliki i Roula.
 • Nea Vrasna se nalazi na svega 500 metara od Asprovalte, zajedno čine okosnicu turizma u zalivu Strimonikos. Ima plažu dugačku oko 7 km, a široku i do 100 metara, dovoljan razlog da bude Vaša destinacija za letovanje  Grcka 2024. Ako dodamo vile Maria & Spiros, Alkis i Filimon razlozi su još jači, leto 2024 je počelo!
 • Stavros se nalazi 4 km od Asprovalte, nazivaju ga još draguljem severne Grčke. Poznat je po izuzetnoj klimi, toplom moru i predivnoj peščanoj plaži. Mirno je mesto idealno za porodično letovanje. Novoizgrađen deo namenjen je turistima i nalazi se na samoj plaži. Za leto 2024 u program smo stavili vile Strimonikos, apart hotel Maria, Venus Palace, Atoniko, Anastasia, Paraskevi, Platanos…