SUNČEV BREG LETO 2023 – U PRODAJI!

Sunčev Breg leto 2023 – Nadomak Nesebra nalazi se jedno od najpoznatijih bugarskih letovališta – „Sunčana plaža“ – kod nas prevedeno kao „Sunčev Breg“. Ovo letovalište se praktično naslanja na Nesebar, sa kojim deli široku plažu dužine oko 9 km. Sunčev Breg se nalazi daleko od gradske buke i velikih autoputeva, tako da ovde zaista možete da se odmorite. Možemo Vam ponuditi paket aranžmane u Sunčevom Bregu za 2019. po najpovoljnijim cenama! Što se tiče atrakcija na raspolaganju su vam brojni sportovi na vodi kao i obližnje letovalište Nesebar u kom možete videti popularni stari deo grada pod zaštitom Unesco-a.

Prijatno more, izvanredna plaža sa sitnozrnastim zlatnim peskom, savremeni konforni hoteli i mnogobrojni objekti za razonodu čine ga izuzetnim. Suncev Breg je mesto naročito pogodno za porodično letovanje jer predstavlja pravi raj za decu. Od mnogobrojnih zabavnih aktivnosti preporučili bi Vam da posetite izvanredni AQUA PARK koji se nalazi u samom letovalištu.

APARTMANI BRAVO SUNČEV BREG
APARTMANI BREZA SUNČEV BREG
HOTEL TIA MARIA 3* SUNČEV BREG
HOTEL BAJKAL 3+* SUNČEV BREG
HOTEL AZZURO 3* SUNCEV BREG
HOTEL KOTVA 4* SUNCEV BREG
HOTEL CONTINENTAL PRIMA 3* SUNCEV BREG
HOTEL MAJESTIK 4* SUNCEV BREG

SUNČEV BREG LETOVANJE

Ovo letovalište je takođe dobitnik nagrade Plava zastavica. Kilometrima duga peščana plaža i toplo plitko more je savršeno mesto gde možete provesti letnji odmor u 2023. Godini.

Ovde postoje svi uslovi za odrasle i decu: čist pesak, blagi ulazak u more, evropski servis, raznovrsne zabave i puno restorana i kafića sa ukusnom hranom.

Ukoliko volite aktivni odmor na raspolaganju su Vam skijanje na vodi, jedrenje na dasci, skijanje na bananama, iznajmljivanje skutera, krstarenje na jahti i mnoštvo drugih letnjih zabava. Ovde možete igrati odbojku na plaži, tenis, mini golf, iznajmiti bicikal ili naučiti da jašete konja. Takođe, 10 km od Sunčevog Brega se nalazi vodeni park sa modernim toboganima i drugim atrakcijama.

U Sunčevom Bregu ima više od 250 restorana, koji Vam predlažu najbolju domaću kuhinju. Šta god da izaberete iz menija, nemojte se iznenaditi što su porcije ogromne. Ali to neće uticati na cenu. Jeftina i ukusna hrana je to što ćete naći samo u Bugarskoj.

Sunčev Breg se noću pretvara u fontanu od klupskog života. Mladi ljudi veoma vole lokalne klubove, gde se prave nezaboravne žurke. Ovde možete probati razne koktele od obučenih barmena i đuskati do mile volje u diskoteci uz strastvenu muziku.

Za ljubitelje mirnije razonode u Sunčevom Breg rade bioskopi na otvorenom i desetine živopisnih barova.