OLYMPIC BEACH LETO 2024

Olympic Beach Leto 2024 –  Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno 2 kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem. Pored plaže ova dva mesta povezuju lepo, noću osvetljeno šetalište i biciklistička staza. Olympic Beach odlikuje prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni zivot.

Na plaži se nalazi deo za sopstvene suncobrane i peškire, a postoji i odvojeni deo sa udobnim ležaljkama i suncobranima. Pod njima se moze uživati pod uslovom da se u obližnjem kafiću naruči jedno piće. Na plaži postoje tuševi. Olympic Beach je udaljen 7 km od Katarinija. Solun je udaljen 70 km, do kojeg se može lako stići autobusom.

Program Olympic Beach – leto 2024 turističke agencije Piano Travel nudi apartmane u vilama: Vila Korali, Vila Max Holidays, Vila Hermes  Grand Zivanovic

APARTMANI GRAND ŽIVANOVIĆ OLYMPIC BEACH
VILA OLGA OLYMPIC BEACH
VILA KORALI OLYMPIC BEACH
APP/HOTEL MAX HOLIDAYS OLYMPIC BEACH
VILA HERMES OLYMPIC BEACH
HOTEL APARTMAN ŽIVANOVIĆ PALACE
VILA MARDIN / OLYMPIC BEACH
MARY – OLYMPIC BEACH
VILA STAR OLYMPIC BEACH
VILA MARSODIN OLYMPIC BEACH
VILA MYRKOS LUXURY OLYMPIC BEACH
VILA AURELIUS OLYMPIC BEACH
VILA ASTERIAS OLYMPIC BEACH
VILA LUIZA OLYMPIC BEACH
VILA NARCIS OLYPIC BEACH
VILA DIONISOS OLYMPIC BEACH
GIORGOS OLYMPIC BEACH
VILA STELA OLYMPIC BEACH
VILA APOLON 1 I 2 OLYMPIC BEACH
VILA MENTOR OLYMPIC BEACH
VILA RULA OLYMPIC BEACH
VILA KRISTI OLYMPIC BEACH
VILA SMILE STUDIOS OLYMPIC BEACH

Centar letovališta Olympic Beach-a krasi predivan park, koji jednim delom uokviruje plažu, u drugom delu pruža celodnevnu zabavu u vidu kafeterija, restorana, poslastičarnica, taverni, raznih prodavnica i butika, a svoj središnji deo prepušta najmlađim gostima i njihovoj igri na igralištima. Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Jedan od poznatijih restorana je “Kimata” sa bogatom ponudom ribe i morskih plodova.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT