OLYMPIC BEACH LETO 2020

Olympic Beach Leto 2020 –  Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno 2 kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem. Pored plaže ova dva mesta povezuju lepo, noću osvetljeno šetalište i biciklistička staza. Olympic Beach odlikuje prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni zivot.

Na plaži se nalazi deo za sopstvene suncobrane i peškire, a postoji i odvojeni deo sa udobnim ležaljkama i suncobranima. Pod njima se moze uživati pod uslovom da se u obližnjem kafiću naruči jedno piće. Na plaži postoje tuševi. Olympic Beach je udaljen 7 km od Katarinija. Solun je udaljen 70 km, do kojeg se može lako stići autobusom.

Program Olympic Beach – leto 2020 turističke agencije Piano Travel nudi apartmane u vilama: Grand ZivanovicDafni

APARTMANI GRAND ŽIVANOVIĆ OLYMPIC BEACH
VILA OLGA OLYMPIC BEACH
VILA DAFNI OLYMPIC BEACH
VILA KORALI OLYMPIC BEACH
VILA PENELOPI OLYMPIC BEACH
APP/HOTEL MAX HOLIDAYS OLYMPIC BEACH
VILA KRISTINA OLYMPIC BEACH
VILA HERMES OLYMPIC BEACH

Centar letovališta Olympic Beach-a krasi predivan park, koji jednim delom uokviruje plažu, u drugom delu pruža celodnevnu zabavu u vidu kafeterija, restorana, poslastičarnica, taverni, raznih prodavnica i butika, a svoj središnji deo prepušta najmlađim gostima i njihovoj igri na igralištima. Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Jedan od poznatijih restorana je “Kimata” sa bogatom ponudom ribe i morskih plodova.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT