DALEKE DESTINACIJE

Maštate o toplim morima, dugačkim plažama, tragovima svojih stopala u belom pesku,bajkovitim zalascima sunca? Sada je pravo vreme da se uputite na jednu od mnogobrojnih destinacija koje vam nude ovakav raj.

 

SEJŠELI
BALI
FILIPINI 15 dana
BALI 14 DANA
BALI 12 DANA
ZANZIBAR 11 dana / polasci u februaru i martu

Indonezija

Ovo je ostrvska država u jugoistočnoj Aziji, u području ekvatora. Prostire se na većem delu Malajskog arhipelaga, između Indokine, Australije, Indijskog i Tihog okeana. Indonezija je najveći arhipelag na svetu sa 18.000 ostrva, najdužom morskom obalom i najbolje sačuvanim koralnim grebenom. Glavni grad je Džakarta . BALI – slikovito tropsko ostrvo u Indoneziji. Jedinstvena mešavina bujne vegetacije, dugih peščanih plaža, visokih vulkana i tropskih džungli. Glavni grad ostrva je Denpasar.

 Sejšeli 

 Daleki arhipelag koji je oduvek privlačio putnike širom sveta. Beskrajno kristalno plavetnilo okeana, najfiniji beli pesak, fascinantna flora, vedri i veseli ljudi. Jedno od omiljenih letovališta u toku cele godine. Ogroman broj većih i manjih ostrva, naseljenih i nenaseljenih. Najmanji glavni grad na svetu sa divnom mešavinom tradicionalne domorodačke i kolonijalne arhitekture.

Maldivi 

 Oduvek ovaj arhipelag u Indijskom okeanu privlači milione turista svake godine. Omiljeno mesto za odmor, uživanje, ronjenje, jedna od najpoželjnijih lokacija za medeni mesec, I san mnogih ljudi širom sveta. Ovaj nestvarni arhipelag čini više od 1100 ostrva od čega je tek 200 naseljeno. Maldivi su najmanja azijska država i po broju stanovnika i po površini. Nalaze se nedaleko od obala Šri Lanke, i pravi su ostrvski raj za sve koje vole da maksimalno uživaju u čarima sunčanih obala sa snežno belim peskom i neverovatno kristalno čistom vodom. Nažalost, ovaj poslednji raj na zemlji, kako ga nazivaju širom sveta, polako nestaje. Po procenama Maldive će preplaviti rastući nivo vode Indijskog okeana do kraja ovog veka. Tako da uopšte ne treba razmišljati o tome da li ovu bajkovitu destinaciju treba posetiti 

Filipini

Daleke džungle, visoke planine, peščane obale,tirkizno zeleno more i bezbroj koralnih grebena. Zemlja sa preko stotinu etničkih mešavina i stranih uticaja oblikovanih u jedinstvenu kulturu. Smaragdna poljia pirinča, megalopolisi, vulkani i nasmejani stanovnici. Tragovi španske kolonijalne ere,bujne gradske fešte, jedinstvena špansko-filipinska arhitektura, američki uticaj široko rasprostranjenih centara brze hrane. Zemlja toliko puna kontrasta i mešavine uticaja spoljnog sveta, a opet svoja i jedinstvena. Arhipelag sa preko 7000 magičnih ostrva. Filipini su sve to i još mnogo više!