Nea Flogita LETO 2023

Nea Flogita je vrlo popularno turističko mesto. Nalazi se na zapadnoj obali Halkidikija, na 50 km jugoistočno od Soluna. Smeštena je na brdu odmah pored mora. Za samo 5 minuta autom stiže se u Nea Moudaniju koja predstavlja trgovinski centar Halkidikija. Ima puno zelenila, predivne plaže prekrivene sitnim peskom i kristalno čistu vodu. U centru gradića se nalazi park sa fontanom i divnim ambijentom za šetnju, sedenje i opuštanje u vrelim danima. Tu je i lepa crkva Sv. Đorđa koji je zaštitnik Nea Flogite. Crkva je ukrašena divnim freskama.

 

VILA BOUZALIS NEA FLOGITA
VILA ZORBAS NEA FLOGITA
VILA ANGELOS NEA FLOGITA
VILA FILO NEA FLOGITA
VILA AGAPI NEA FLOGITA
VILA ELENI NEA FLOGITA
VILA ELI NEA FLOGITA
VILA POLYTIMI NEA FLOGITA
VILA FLOGITA BEACH NEA FLOGITA
VILA KOSTAS I DESPINA NEA FLOGITA
VILA ANDROMAHI NEA FLOGITA
VILA TASOS 1 NEA FLOGITA
VILA ANDONIS NEA FLOGITA
VILA ANASTASIA NEA FLOGITA
VILA SAKIS NEA FLOGITA
VILA FILOMENI NEA FLOGITA
VILA KOZI NEA FLOGITA
VILA SENS NEA FLOGITA
VILA TASOS 2 NEA FLOGITA
VILA SAVAS NEA FLOGITA
VILA ELI NEA FLOGITA
VILA ELLINA NEA FLOGITA

Nea Flogita leto 2023

Najveća atrakcija u Nea Flogiti je njena predivna plaža koja je duga 1,5 km i široka 100 m. Plaža je peskovita kao i dno mora. Na 50 m od obale nalazi se interesantan greben. U sezoni se otvaraju taverne, kafići i barovi. Postoji niz sportskih mogućnosti poput terena za fudbal i košarku. Postoji i par festivala koji su za turiste pravi doživljaj. Mnoštvo staza za šetnju mami ljubitelje prirode u Nea Flogitu. Stanovnici Nea Flogite i okolnih sela proizvode masline, povrće i odlično vino, te je odmor u ovom mestu odlična prilika da sve to probate. U mestu postoji bogata pijaca na kojoj se mogu kupiti domaći i tradicionalni proizvodi.

Za letovanje 2022 u program Grčka – Halkidiki – leto 2022 uvrstili smo vile: Bouzalis , Eleni, Flogita Beach, Polytimi, Filo, Agapi, Elisavet, Amazing View, Anastasias House, Elli 2, Elli Lux,La Plage i Nikki