SIVIRI LETO 2024 – U PRODAJI

PROGRAM SIVIRI LETO 2024 – Siviri se nalazi na oko 100km od Soluna. Nalazi se u malom zalivu iznad koga se prostire bujna mediteranska šuma. Siviri karakteriše duga peščana plaža i čisto more. Na šetalištu koje se prostire duž mora se nalaze brojni kafići, barovi na plaži, taverne, giroserije, poslastičarnice, suvenirnice. U Siviriju postoji veliki supermarket Masoutis. U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta se nalazi nekoliko skrivenih peščanih plaža. Siviri je poznat po svom teatru i letnjem festivalu Kasandra koji obiluje kulturnim sadržajima, predstavama i koncertima.
Zalazak sunca sa neke od plaža dok gledate u vrhove Olimpa je nešto što sigurno nećete zaboraviti.

VILA KASSANDROS SIVIRI
VILA ALEXANDROS / SIVIRI

PLAZA

Plaza u mestu je duga i uredjena, pescana i na obali i u vodi sa dugim plicakom i kristalno cistom vodom. Idealna je za porodice sa manjom decom.

Magistrala nije u blizini plaze pa je na njoj zagarantovan mir, a duz nje proteze se dugo, poplocano setaliste sa osvetljeno lampionima.

Siviri je idealno mesto za sve koji zele veoma mirno letovanje, bez mnogo turistickih atrakcija i guzve. Za malo vise provoda, prodavnica za shopping i guzvu Kallithea je udaljena svega 9km pa se tako i taj, po nekima, nedostatak sadrzaja, moze time podmiriti.

Ukoliko ste zeljni pravog odmora daleko od guzve uz predivne zalaske sunca u mirnom, simpaticnom grckom primorskom selu Siviri moze biti dobar izbor.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT