Image result for potos

POTOS LETO 2022

Potos LETO 2022 –  je živopisno primorsko mesto na južnoj strani ostrva Tasos, 45 kilometara od grada Limenasa ili Tasosa i 28 kilometara od luke Skala Prinos. Nekada malo ribarsko naselje vremenom se razvilo u  vrlo privlačnu turističku destinaciju . Idealan je za porodični odmor, a isto tako i za mlade koji žele zabavu do kasno u noć. U Potosu ćete naći lepe plaže, kako onu u centru, peskovitu gradsku plažu, tako i nekoliko drugih u blizini samog mesta.

VILA ELENI 2 POTOS
VILA ELENI 1 POTOS
APARTMANI MARIA POTOS
VILA BALKAN HOUSE POTOS
VILA VENETIA POTOS
VILA EL GREKO POTOS
VILA NIKOS POTOS
VILA KOUKOUDIS POTOS
VILA MARIA POTOS
VILA IO POTOS
APART HOTEL ANNA STAR POTOS
VILA GEORGIOS POTOS
VILA GREGORY POTOS

Potos nije izgubio svoj šarm usprkos tome što ga već godinama posećuju mnogobrojni turisti iz cele Evrope. Mnoštvo kafića i taverni koji se nalaze uz samu obalu pružiće vam uživanje tokom čitavog dana, a posebno u večernjim časovima kada možete da posmatrate predivan zalazak sunca. U mestu se nalazi mnoštvo marketa, butika, taverni, kafea, pekara, rent a car agencija, apoteka, kao i luna park.

Kao preporuku za predstojeće leto 2022  agencija Piano travel je pripremila studije i apartmane u vilama: Eleni 1, Eleni 2, Balkan House, Nikos , Venetia, Apartmani Maria, El Greco