Image result for potos

POTOS LETO 2024

Potos LETO 2024 –  je živopisno primorsko mesto na južnoj strani ostrva Tasos, 45 kilometara od grada Limenasa ili Tasosa i 28 kilometara od luke Skala Prinos. Nekada malo ribarsko naselje vremenom se razvilo u  vrlo privlačnu turističku destinaciju . Idealan je za porodični odmor, a isto tako i za mlade koji žele zabavu do kasno u noć. U Potosu ćete naći lepe plaže, kako onu u centru, peskovitu gradsku plažu, tako i nekoliko drugih u blizini samog mesta.

VILA DIMITRIS POTOS
APARTMANI MARIA POTOS
VILA EL GREKO POTOS
VILA NIKOS POTOS
VILA KOUKOUDIS POTOS
VILA MARIA POTOS
VILA IO POTOS
APART HOTEL ANNA STAR POTOS
VILA GREGORY – TASOS / POTOS
VILA EMANUELA – POTOS
VILA EIRINI / POTOS
VILA ELENI POTOS
VILA EIRINI KLIMIS POTOS
VILA SUZANA 2 TASOS / POTOS
VILA FLORAL STUDIOS 1 I 2 TASOS / POTOS
VILA LITTLE MARMAID POTOS / TASOS
VILA VULA POTOS
VILA VASO POTOS
VILA DORA POTOS
VILA MARIA PANAGIOTA 1 POTOS
VILA MARIA PANAGIOTA 2 POTOS
VILA SUN TASOS POTOS

Potos nije izgubio svoj šarm usprkos tome što ga već godinama posećuju mnogobrojni turisti iz cele Evrope. Mnoštvo kafića i taverni koji se nalaze uz samu obalu pružiće vam uživanje tokom čitavog dana, a posebno u večernjim časovima kada možete da posmatrate predivan zalazak sunca. U mestu se nalazi mnoštvo marketa, butika, taverni, kafea, pekara, rent a car agencija, apoteka, kao i luna park.

Kao preporuku za predstojeće leto 2024  agencija Piano travel je pripremila studije i apartmane u vilama: Eleni 1, Eleni 2, Balkan House, Nikos , Venetia, Apartmani Maria, El Greco