TORONI LETO 2024  U PONUDI

Toroni leto 2024. Toroni  je mesto na zapadnoj obali Sitonije. Karakteriše ga predivna peščana plaža duga 2 km i predstavlja simbol mesta koje je idealno za porodični odmor uz šum talasa i svojevrsni mir. Na rtu koje dominira malim zalivom Toronija nalaze se ostaci vizantijskog utvrđenja. U mestu postoji par taverni u kojima možete da uživate u specijalitetima grčke nacionalne kuhinje, kao i nekoliko odlično opremljenih prodavnica u kojima možete pronaći sve ono što ce vaš boravak u apartmanima učiniti komfornijim.

 

FLOWER BUNGALOVI TORONI
VILA ANA – SAKIS III TORONI
BUNGALOVI OLGA TORONI
VILA BLUE SEA (BASIL) TORONI
VILA FLOWER TORONI
VILA KASTRO TORONI
VILA DUVAS TORONI
VILA OLGA TORONI
VILA SAKIS I TORONI
VILA SAKIS II TORONI
VILA FLORA TORONI
VILA ANGELOS GARDEN TORONI
VILA HOUSE MARIA TORONI

U programu Toroni leto 2024, Grčka – leto 2024 zastupljen vilama Twins, FlowerSakis I(Fey)Sakis II(Alexandros), Sakis III(Ana),Basil (Blue Sea) kao i  bungalovima Olga . Doživite Leto 2024 na autentičan način u Toroniju na Sitoniji uz Piano Travel!

Plaža Toroni je vrlo popularna kod porodica koje putuju sa malom decom, pre svega zbog zelenila koje je okružuje, blizine taverni i prodavnica, peska zlatne boje i postepenog ulaska u more. Geografski je postavljena tako da vrlo retko ima talasa i vetra, okrenuta ka zapadu, garantuje i duži dan tokom sezone.

Plaže Toroni

U samoj okolini Toronija ima dosta uredjenih i neuredjenih plaža, deo njih i sa beach barovima i sportSkim animacijama. Prva plaža do Toronija je Tristinika, na kojoj se nalazi popularni Despotiko Hotel. Severnije, ka Neos Marmarasu, ispod hotela Poseion Beach, se nalazi i beach bar Las Banditas, postavljen na jednoj od lepših plaža regije. Južno od Toronija je Kalamici, plaža u uvali sa par beach barova i par prodavnica, takodje vrlo popularna kod porodica sa manjom decom.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT