TORONI LETO 2021 – USKORO

Toroni je mesto na zapadnoj obali Sitonije. Karakteriše ga predivna peščana plaža duga 2 km i predstavlja simbol mesta koje je idealno za porodični odmor uz šum talasa i svojevrsni mir. Na rtu koje dominira malim zalivom Toronija nalaze se ostaci vizantijskog utvrđenja. U mestu postoji par taverni u kojima možete da uživate u specijalitetima grčke nacionalne kuhinje, kao i nekoliko odlično opremljenih prodavnica u kojima možete pronaći sve ono što ce vaš boravak u apartmanima učiniti komfornijim.

 

 

FLOWER BUNGALOVI TORONI
VILA ANA – SAKIS III TORONI
BUNGALOVI OLGA TORONI
VILA BLUE SEA (BASIL) TORONI
VILA FLOWER TORONI
VILA KASTRO TORONI
VILA DUVAS TORONI
VILA OLGA TORONI
VILA SAKIS II TORONI
VILA TWINS TORONI
VILA FLORA TORONI

U programu Toroni leto 2021, Grčka – leto 2021 zastupljen vilama Twins, FlowerSakis I(Fey)Sakis II(Alexandros), Sakis III(Ana),Basil (Blue Sea) kao i  bungalovima Olga . Doživite Leto 2021 na autentičan način u Toroniju na Sitoniji uz Piano Travel!

Plaža Toroni je vrlo popularna kod porodica koje putuju sa malom decom, pre svega zbog zelenila koje je okružuje, blizine taverni i prodavnica, peska zlatne boje i postepenog ulaska u more. Geografski je postavljena tako da vrlo retko ima talasa i vetra, okrenuta ka zapadu, garantuje i duži dan tokom sezone.

Plaže Toroni

U samoj okolini Toronija ima dosta uredjenih i neuredjenih plaža, deo njih i sa beach barovima i sportSkim animacijama. Prva plaža do Toronija je Tristinika, na kojoj se nalazi popularni Despotiko Hotel. Severnije, ka Neos Marmarasu, ispod hotela Poseion Beach, se nalazi i beach bar Las Banditas, postavljen na jednoj od lepših plaža regije. Južno od Toronija je Kalamici, plaža u uvali sa par beach barova i par prodavnica, takodje vrlo popularna kod porodica sa manjom decom.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT