Grčka 2024 U PRODAJI

Program Grcka leto 2024 – Za letovanje 2024. turistička agencija Piano Travel izdvaja program “Grčka leto 2024“, sa destinacijama u gotovo celoj Grčkoj. U ponudi se nalaze kako apartmani, tako i hoteli. Uz first minute popust ostvarujete pogodnosti za sezonu GRČKA LETO 2024. Tako je vaše letovanje 2024 je već počelo…

U izbor smeštaja za Vaše letovanje u Grčkoj za leto 2024. turistička agencija Piano Travel nudi vile, koje u svom sastavu imaju studije, apartmane i duplekse (velike porodične smeštaje) i hotele na poznatim destinacijama.

Halkidiki Kasandra
Halkidiki Sitonija
Olimpska regija
STRIMONIKOS
Tasos
Zakintos
Evia
Skiatos
Lefkada
PARGA
KRIT
Grčka hoteli – 2024

Grcka leto 2024

HALKIDIKI-KASANDRA

(PolihronoHaniotiPefkohoriKaliteaAfitosNea FlogitaNea KalikratiaNea Potidea

HALKIDIKI-SITONIJA

(SartiNeos MarmarasToroniNikitiMetamofozis ) 

OLIMSKOJ REGIJA

( ParalijaLeptokarijaOlympic Beach i Nei Pori)

STRIMONIKOS -REGIJA SV.  ĐORĐE

AsprovaltaVrasna ( Nea Vrasna i Vrasna Paralija), Stavros.)

Ostrvo Tasos sa mestima PotosGolden BeachSkala Potamia ,ostrvo Zakintos gde se nalazi poznati turistički gradić Laganas, ostrvo Lefkada i ponuda u mestu Nidri.

Turistička agencija Piano Travel i dalje Vam nudi kvalitetan smeštaj sa povoljnim cenama za Vaš odmor – LETO 2024! Rezervacije za leto 2024 su već počele…

Grčka leto 2024

Smeštaj u Grčkoj: Halkidiki, Stavros, Olimpska oblast, Zakintos, Tasos.

Halkidiki leto 2024 – prvi prst Kasandra

  • Polihrono – možda najpopularnije mesto Kasandre, idealno za Vaše porodično letovanje 2024. Polihrono nudi dugačke plaže, prijatan i miran ambijent a objekti se ističu kvalitetom i lokacijama.
  • Hanioti – sezonama unazad poznato turističko mesto među našim i stranim turistima.  Hanioti ima sve potrebno za odmor, uživanje u plažama i zelenilu, šetnjama ali i noćnom provodu.
  • Pefkohori – još prvi među jednakima ako se meri prema izboru naših turista zaljubljenika u Kasandru, Halkidiki. Za Vaše letovanje 2023 u Pefkohoriju izdvojili smo smeštaj koji ističe najbolje, i dugačke peščane plaže, mir i odmor, pa i nezaustavljiv noćni provod. .
  • Kalitea – I dalje prestonica noćnog života Halkidikija, najveće i najpoznatije mesto na Kasandri. U Kalitei ćete naći mnoštvo prodavnica, taverni, mesta za izlazak, a preko dana uživati u čistim plažama i raskoši glamuroznih hotela.
  • Afitos – Mesto je izgrađeno na steni i izgleda kao ostrvo u Egejskom moru. Afitos je malo tradicionalno selo sa mnoštvo prirodnih lepota i predstavlja model arhitekture severne Grčke. Hotel Zeus je pravi izbor za Vaše letovanje 2024 u Afitosu.

Halkidiki leto 2024 – drugi prst Sitonija

  • Neos Marmaras – Gradić je nekada bio ribarska luka, a sada je jedno od najpopularnijih letovališta na Sitoniji. Centar Neos Marmarasa je ispunjen kafićima, restoranima, barovima, radnjama… U ponudi za leto 2024 su hoteli Clio i Sunset, kao i vile Elli,Elii New, Alfa Alfa, Triton, Dioskuri, Thesalonikia, Theodoros, Ina 2, Efi 1 i 2, Zeppos i Irene.
  • Sarti – Sarti je letovalište koje se nalazi oko 140 km od Soluna i važi za najpopularnije mesto na istočnoj obali Sitonije. Velika atrakcija je peščana plaža Sartija koja je duga oko 2 km. Za letovanje 2024 pripremili smo objekte Aparthotele Sarti Inn, vile Theo, Simos, Dora, Apostolos, George, Trifon, Lefteris, Meri, Elizabet, Elena, Teano, Nove vile Sarti holidays, Stelios Maria, Loukakis, Al mare, On the board..
  • Toroni – Plaža Toroni je duga oko 2 km, sa zlatnim peskom i plićacima u moru. Postoje još dve plaže Tristinika i Azapiko koje se nalaze na severnom delu Toronija. Smeštaj za leto 2024 najbolje karakterišu vile Flower, Flora, Blue Sea( Basil), Kastro i bungalovi Olga.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT