METAMORFOZIS LETO 2024 – U PRODAJI

Metamorfozis – Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas se očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.

VILA SIGO METAMORFOZIS
VILA REVEKA METAMORFOZIS
VILA METAMORFOZIS METAMORFOZIS
Hotel Golden Beach 3* Metamorfozis

U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano-šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.

U svoj program, Grčka – Halkidiki – leto 2024. i za Vaše letovanje u Metamorfozisu, turistička agencija Piano Travel obezbedila je apartmane u vilama:

Plaže

Deo Halkidikija u kojem se nalazi Metamorfozis, je puno usamljenih plaža koje više liče na one na Sitoniji, nego na Kasandri. Prirodno zaleđe borovih šuma, sitan pesak i izuzetno čisto more odlike su svih plaža ovog dela Grčke. Plaže samog mesta Metamorfozis će vas oduševiti pre svega intimnom atmosferom, mira bez gužve. Najpoznatiji deo je Makrya Lagada koja nosi i prestižno priznanje plavu zastavicu.  Deo je najduže plaže Sitonije (32 km), koja se proteže od Nikitija do Gerakinija.

Ceo potez između dva poluostrva Halkidikija poznat je po mirnim uvalicama i plažama gde nećete videti mnoštvo sadržaja i mnogo turista. Ovde se uživa u čarima koje je obezbedila priroda, a ne čovek. Upravo zbog ovog danas retkog osećaja privatnosti i povezanosti sa prirodom,te je sve popularniji među našim turistima. Izuzetan položaj mesta omogućava brz dolazak do obližnjih sela sa prelepim plažama kao što su Nikiti, Gerakini, Neos Marmaras, Toroni, itd.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT