POLIHRONO LETO 2022

Polihrono kao i mnoga mesta Halkidikija nastaje u periodu kolonizacije celog poluostrva oko sedmog veka p.n.e. i tada se zvao Neapolis. Danas fudbalski klub Polihrona nosi ime Neapolis. Polihrono su uništili Turci tokom Grcke revolucije 1821. godine, ali su ga preživeli meštani ponovo izgradili. Selo je oslobođeno od Turaka 1912. godine.

 

VILA LAKIS POLIHRONO
VILA FANIS POLIHRONO
VILA ARISTIDIS POLIHRONO
VILA KOSMAS POLIHRONO
VILA TEODORA POLIHRONO
VILA MARY 2 POLIHRONO
VILA LEMONIS POLIHRONO
VILA VAVDINOS POLIHRONO
VILA ERODIOS 2 POLIHRONO
NEMO STUDIOS POLIHRONO
VILA VASILIS POLIHRONO
VILA AVRA POLIHRONO
VILA JANIS BEACH POLIHRONO
VILA ANASTASIA 1 POLIHRONO
VILA IRA POLIHRONO

Polihrono leto 2022

Jedno od popularnijih mesta poluostrva Halkidiki, Polihrono, nalazi se na 98. kilometru od Soluna. Među našim turistima omiljena destinacija za letovanje, posebno se porodice odlučuju za Polihrono. Polihrono je smešteno u zalivu Toroneos, poznatom po prozračno čistoj vodi. Ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnu za decu. Polihrono ima dugo šetalište uz moru dužinom celog mesta. Na šetalištu se nalaze mnogobrojni ugostiteljski objekti, restorani, kafei i sl.. Paralelno sa šetalištem nalazi se centralna ulica koja čini glavnu ulicu mesta. U njoj ima mnogo prodavnica, marketa, prodavnica suvenira, zlatara, apoteka i brze hrane. Dobra snabdevenost, dugačka plaža, puno sunca, lepo more garancija su za dobro letovanje. Polihrono poseduje ambulantu, poštu i mnoštvo supermarketa, taverni, kafića, barova, pekara, picerija, rent-a-car agencija i hotela.

U svoj program, Grčka – Halkidiki – leto 2022 i za Vaše letovanje u Polihronu, turistička agencija Piano Travel obezbedila je apartmane u vilama: MatamisTeramvosAvraRodiEleni, Dimitris Eleni, Finlandia, Janis Beach, Polistilo, Lemonia, Erodios, Janis, Vasilis, Panos, Lakis , Tasula i Teodora, Boutique apartmani kao i u aparthotelima Fanis, Kosmas  i Aristidis.

Najbolji izbor za Leto 2022 sa agencijom Piano Travel u Polihronu.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT