jNea Kalikratia – LETO 2022 uskoro u ponudi

Nea Kalikratia LETO 2022 / Nea Kalikratia je turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, udaljeno 40 kilometara od Soluna, sa kojim je povezano redovnom autobuskom linijom.  Naseljena je od 1922. godine i danas je urbani grad koji živi i u zimskom periodu. U gradu se nalaze mnogobrojne prodavnice, supermarketi, picerije, taverne, kafići, diskoteke, zabavni park na vodi… U toku dana turisti se mogu provozati panoramskim vozićem u okolini, sve do popularne plaže Geoponika, na 5 km od Nea Kalikratije.

VILA IRAKLIS NEA KALIKRATIA
VILA PARAKTIO NEA KALIKRATIA
VILA KALI KRATI NEA KALIKRATIA
APARTMANI LE MONDE 5 NEA KALIKRATIA

Nea Kalikratia naseljena tokom cele godine. Ne podseća na uobičajena letovališta. Gornji deo grada kao i bilo koji drugi grad, u kome se nalaze čak i višespratnice. U donjem delu grada, koji je bliži plaži praktično je letovalište, pa u tom smislu ne podseća na mnoga druga grčka letovališta.

Osim kafića na plaži, posećenih skoro tokom cele godine, Nea Kalikratia može da se pohvali i izuzetno bogatim noćnim životom. U mestu postoje tri disko kluba, stim da je jedan u blizini centra, a ostali malo dalje od njega. Kao i u svim drugim gradovima, tako i u ovom postoji i bioskop, ali i izuzetno veliki broj prodavnica različite robe.

Za letovanje 2022 u program Nea Kalikratia – leto 2022 uvrstili smo vile: Iraklis, Kali Krati, Dimitris, Le monde 5  i Paraktio.

Nea Kalikratia i Leto 2022 sa agencijom Piano Travel.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT