Nea Kalikratia – LETO 2019

Nea Kalikratia je turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, udaljeno 40 kilometara od Soluna, sa kojim je povezano redovnom autobuskom linijom.  Naseljena je od 1922. godine i danas je urbani grad koji živi i u zimskom periodu. U gradu se nalaze mnogobrojne prodavnice, supermarketi, picerije, taverne, kafići, diskoteke, zabavni park na vodi, a od 2011. godine otvoren je i savremeni zdravstveni centar. U toku dana turisti se mogu provozati panoramskim vozićem u okolini, sve do popularne plaže Geoponika, na 5 km od Nea Kalikratije.

VILA IRAKLIS NEA KALIKRATIA
VILA PARAKTIO NEA KALIKRATIA
VILA KALI KRATI NEA KALIKRATIA
APARTMANI LE MONDE 5 NEA KALIKRATIA
VILA DIMITRIS NEA KALIKRATIJA
HOTEL ALKYONIS 2*- NEA KALIKRATIA

Nea Kalikratia naseljena tokom cele godine, te da ne podseća na uobičajena letovališta, budući da je gornji deo grada kao i bilo koji drugi grad, u kome se nalaze čak i višespratnice. U donjem delu grada, koji je bliži plaži praktično je letovalište, pa u tom smislu ne podseća na mnoga druga grčka letovališta.

Takođe, osim kafića na plaži koji su posećeni skoro tokom cele godine, Nea Kalikratia može da se pohvali i izuzetno bogatim noćnim životom. U mestu postoje tri disko kluba, stim da je jedan u blizini centra, a ostali malo dalje od njega. Takođe, kao i u svim drugim gradovima, tako i u ovom postoji i bioskop, ali i izuzetno veliki broj prodavnica različite robe.

Za letovanje 2019 u program Grčka – Halkidiki – Nea Kalikratia – leto 2019 uvrstili smo vile: Iraklis, Kali Krati,  i Paraktio.

Nea Kalikratia i Leto 2019 sa agencijom Piano Travel.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT