Nea Kalikratia – LETO 2023

Nea Kalikratia LETO 2023 / Nea Kalikratia je turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, udaljeno 40 kilometara od Soluna, sa kojim je povezano redovnom autobuskom linijom.  Naseljena je od 1922. godine i danas je urbani grad koji živi i u zimskom periodu. U gradu se nalaze mnogobrojne prodavnice, supermarketi, picerije, taverne, kafići, diskoteke, zabavni park na vodi… U toku dana turisti se mogu provozati panoramskim vozićem u okolini, sve do popularne plaže Geoponika, na 5 km od Nea Kalikratije.

VILA PARAKTIO LUX NEA KALIKRATIA
VILA KALI KRATI NEA KALIKRATIA
VILA BELLA LUX NEA KALIKRATIA
APARTMANI HRISA NEA KALIKRATIA
APARTMANI KALI NEA KALIKRATIA
APARTMANI DIAS NEA KALIKRATIA
VILA SKY NEA KALIKRATIA
VILA PERLA NEA KALIKRATIA
STUDIO HOTEL MIKES NEA KALIKRATIA
VILA SOFIA NEA KALIKRATIA
VILA SOFOKLES NEA KALIKRATIA
VILA FILARETI NEA KALIKRATIA
VILA ARTEMIDA NEA KALIKRATIA
VILA ELA NEA KALIKRATIA
VILA NIKOS NEA KALIKRATIA

Nea Kalikratia naseljena tokom cele godine. Ne podseća na uobičajena letovališta. Gornji deo grada kao i bilo koji drugi grad, u kome se nalaze čak i višespratnice. U donjem delu grada, koji je bliži plaži praktično je letovalište, pa u tom smislu ne podseća na mnoga druga grčka letovališta.

Osim kafića na plaži, posećenih skoro tokom cele godine, Nea Kalikratia može da se pohvali i izuzetno bogatim noćnim životom. U mestu postoje tri disko kluba, stim da je jedan u blizini centra, a ostali malo dalje od njega. Kao i u svim drugim gradovima, tako i u ovom postoji i bioskop, ali i izuzetno veliki broj prodavnica različite robe.

Za letovanje 2023 u program Nea Kalikratia – leto 2023 uvrstili smo vile: Iraklis, Kali Krati, Dimitris, Le monde 5  i Paraktio.

Nea Kalikratia i Leto 2023 sa agencijom Piano Travel.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT