PRAG NOVA GODINA 2024

PRAG NOVA GODINA – istorija i arhitektura stara nekoliko stotina vekova… Prestonica Česke u svom najsjajnijem izdanju! Grad u kom se mešaju umetnički stilovi, gde možete da vidite prelepe fasade, spomenike kulture, da se super provedete i da ga zauvek zapamtite. Karlov most, astronomski sat Orloj, Starogradski trg, Trg Republike, Narodni muzej, Zlatna ulica, Narodno pozorište, Crkva Sv. Gospe od Tina, katedrala Sv. Vida, Hradčani… Provedite novogodisnje praznike 2024. u Pragu !!!

PRAG Novogodišnji praznici – 2 noćenja -polazak 01.01.
PRAG NOVOGODIŠNJI PRAZNICI – 3 Noćenja
PRAG NOVOGODIŠNJI PRAZNICI – 3 NOĆI – POLAZAK 01.01.
PRAG NOVA GODINA 2024 – 3 noćenja – Autobusom

Prag je najveći i glavni grad Češke Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi, koja razdvaja Prag na 4 dela (Stari Grad, Novi Grad, Hradčani, Mala Strana). Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Češku, predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika. Danas je Prag evropska metropola, grad pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara, do restorana i pivnica u kojima se služi čuveno češko pivo.Za vreme novogodisnjih praznika je poseban… bajkolik… caroban… Posetite Prag bas tada i budite i Vi deo bajke..

Nova godina – vreme kada čarolija Praga dostiže svoj maksimum

Kao i mnogi gradovi Evrope, Prag predstavlja jednu od najpoželjnijih novogodišnjih destinacija. Međutim, tih nekoliko dana tokom kojih se u Pragu (i čitavoj Češkoj) obeležava kraj jedne i početak nove godine, za Čehe ima poseban značaj.

Česi 1. januara obeležavaju tzv. „Silvestr“, tj. dan nastanka moderne Češke države, nastale raspadom nekadašnje Čehoslovačke 01.01.1993. godine. Imajući to u vidu nije teško zamisliti prazničnu atmosferu koja tada zavlada gradom, što Novu godinu verovatno čini pravim trenutkom da se upozna duh Praga i češke nacije.

Noćni klubovi, pabovi, restorani u Pragu…

Brojni barovi, noćni klubovi, diskoteke, restorani i pabovi svojim raznovrsnim novogodišnjim programima ugodiće svačijem ukusu. Žurke sa DJ-evima ili uživom svirkom svih tipova muzike, mirna večera u opuštenoj atmosferi, proslave prilagođene porodicama, romantično veče za dvoje… za svakog ima po nešto.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT