PEFKOHORI LETO 2020

Na Halkidikiju, na poluostrvu Kasandri, Pefkohori je poslednje u nizu letovališta na istočnoj obali, odmah iza Haniotija i Polihrona. Već sezonama jedna je od najtraženijih destinacija kod naših turista zbog toga što nudi.

Udaljen je od Soluna 107 km što ga čini dodatno zanimljivim jer se Solun moze uvek obići. Glavna ulica deli mesto na gornji i donji deo grada. Svaki ima svoje pogodnosti kako zbog blizine mora tako zbog mirnog ambijenta oko starog trga koji dominira starim delom Pefkohorija.

 

Aparthotel GOLDEN SUN PEFKOHORI
VILA KARIATIS PEFKOHORI
VILA FILOMENI PEFKOHORI
Apart-hotel GOLDEN BAY
VILA ADONIS PEFKOHORI
VILA ILIOS PEFKOHORI
VILA POSEIDONIO PEFKOHORI
Aparthotel ALONI PALACE
VILA AKRITAS PEFKOHORI
VILA ELENI BEACH PEFKOHORI
VILA ELENA PEFKOHORI
VILA CHRIS (KRIS) PEFKOHORI
VILA EOLOS PEFKOHORI
VILA HARULA PEFKOHORI
VILA KSANTOS PEFKOHORI
VILA LAKIS PEFKOHORI
VILA PAPAS PEFKOHORI
VILA PELLA PEFKOHORI
VILA PLATIA PEFKOHORI
VILA TEODORA PEFKOHORI
Hotel AMMON GARDEN PEFKOHORI
VILA ARTOS PEFKOHORI
VILA TERAMVOS PEFKOHORI
VILA ANDROMEDA PEFKOHORI
VILA KASTOR PEFKOHORI
AFRODITI BEACH STUDIOS PEFKOHORI
VILA PANORAMA PEFKOHORI
VILA PHILOXENIA VILLAGE PEFKOHORI
VILA FILIPU PEFKOHORI
VILA IKONOMU PEFKOHORI
APARTMANI KORALI 1 i 2 PEFKOHORI
VILA HALKIAS PEFKOHORI
VILA OROSIMO PEFKOHORI
VILA VILAR PEFKOHORI
VILA MARIA PEFKOHORI
VILA PETRIDIS PEFKOHORI
VILA ELIZA PEFKOHORI
VILA IOANNIS PARADISE PEFKOHORI
VILA HRISA PEFKOHORI
VILA SOFIA 2 PEFKOHORI
APARTHOTEL MAGDALENA PEFKOHORI
VILA AVRA PEFKOHORI
VILA NEVENAKIS PEFKOHORI
VILA JORGOS PEFKOHORI
VILA GOOD DAY PEFKOHORI
VILA TRIANA PEFKOHORI
VILA TRIANA LUX PEFKOHORI
VILA PHILOXENIA ESTIA PEFKOHORI
VILA VULA & STEFANOS PEFKOHORI

Letovanje Pefkohori 2020

Letovanje u Pefkohoriju zaista nudi od svega ponešto. Krase ga prelepa crkva, stari trg, uzane uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more. Uz obalu osvetljeno dugačko šetalište u večernjim časovima pretvara se u centar svih zbivanja zahvaljujući brojnim grčkim tavernama, ribljim restoranima, picerijama i barovima, Posebno se izdvajaju sami krajevi Pefkohorija sa širokim plažama u hladovini borova.

Pefkohori poseduje sve sadržaje koji su potrebni za Vaše letovanje: mnoštvo hotela, rent-a-car agencija, supermarketa, prodavnica, ambulantu, apoteku, pekare i poštu. Grčka predusretljivost, uredni apartmani, šoping, gostoprimstvo, široka peščana plaža, velik broj kafića i barova samo su neki od razloga zbog kojih je mnogim turistima, već godinama jedina destinacija za letovanje Pefkohori. Jedno leto za drugim, srpski turisti dolaze ovde na letovanje, zbog čega je upravo Pefkohori destinacija srpskih turista i za leto 2020. Ovo je mesto čija je čistoća mora tipična za Halkidiki i logičan izbor za leto 2020.

Zbog svega navedenog Pefkohori je nasao mesto u nasem programu, Grčka – Halkidiki – leto 2020. Turistička agencija Piano Travel obezbedila je apartmane u vilama: Adonis,  Ilios, Poseidonion, Dionisios Resort, Filomeni, Golden BayAdonis VillageOlimpia Aloni Palace, Aparthotel Golden Sun, KariatisEolos, Harula, Ipokampos, Ksantos, Lakis, Papas, Pella, Platia, Teodora, Akritas, Elena, Eleni Beach, Chris, Aris, Keti, Ellia, i Hotel Ammon Garden.

Pefkohori za letovanje 2020 sa agencijom Piano Travel!