Belek LETO 2024

Urbana celina u okviru distrikta grada Serik (51.000 stanovnika) koja povezuje 4 centralna naselja od kojih je Belek najveće.

Belek sa svojom sjajnom pozicijom na svega 40 kilometara od aerodroma.  Sa mnoštvom luksuznih hotela okruženih gustim borovim šumama i dugim peščanim plažama predstavlja idealnu destinaciju za letnji odmor. U blizini Beleka nalaze i brojni istorijski lokaliteti (Aspendos, Perge, Side) omogućava ljubiteljima antičke kulture sadržajan boravak.
Belek je i veoma poznata destinacija među ljubiteljima golfa. U blizini htela se nalazi veliki broj vrhunskih golf terena koji zadovoljavaju kriterijume kako amaterskih tako i profesionalnih igrača.

TITANIC DELUXE GOLF BELEK 5*
ADAM & EVA HOTEL BELEK
CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA BELEK 5*
REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT 5* BELEK
HOTEL GRANADA LUXURY BELEK 5*

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više Sjani hoteli i rizorti iz ponude agencije Big Blue iz godine u godinu su sve traženiji na tržištu Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima

Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz ponude agencije Big Blue, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.