FURKA LETO 2024 

FURKA LETO 2022 – FURKA se nalazi na 105km od Soluna na zapadnoj strani Kasandre. Mesto je poznato po širokoj, dugoj peščanoj plaži koja se prostire duž celog zaliva u kome leži Skala Furka.  Mesto je idealno za one koji uživaju u šetnjama pošto je potpuno ravno. Mladi mogu naći provod u barovima koji se nalaze u samom centru.

Skala Fourka  je idealna za one koji žele miran odmor. Za porodice sa malom decom koje ne vole velike gužve. Predivna prostrana plaža. Sitan beli pesak. Bistro i čisto more. Topla voda. Plićak prvih 100 m od obale. Očaravajući zalazak sunca iznad vrhova Olimpa uciniće vas odmor nezaboravnim.

Ovde dan traje do 22h!!! Jedan od najlepših zalaska sunca u Grčkoj je ovde. Na plaži se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. Lertovalište je okruženo borovom šumom, smatra se vazdušnom banjom. Ima jednu od najlepših pešćanih paža na Halkidikiju. Široka i dugačka plaža oko 5 km.

Peščana plaža je organizovana, ima ležaljke, suncobrane i riblje taverne, sa puno mogućnosti za bavljenje vodenim sportovima. More je kristalno plavo i dobilo je Plavu zastavicu , najveće Evropsko priznanje za čistoću morske vode. U blizini plaže nalazi se mala luka za ribarske brodove.

Savrsen izbor za leto 2024

VILA ESTIA LUX SKALA FURKA