NOVA GODINA 2020

Ako volite Novu godinu, vreme praznika, iznenađenja, poklona, vatrometa, provoda, opuštanja, druženja, onda volite i dobra putovanja. Kraj decembra je svakako period koji većina ljudi širom sveta koristi da negde otputuje. U periodu novogodišnjih praznika, svaka metropola, ali i mali romantični gradovi blistaju punim sjajem.

Doček nove godine 2020 u gradovima Evrope i sveta…

Novogodišnja putovanja su prilika da doživite nešto drugačije, da upoznate nove kulture, radite neobične stvari koje su deo prazničnih običaja zemlje u koju putujete, da stvorite nova prijateljstva… Novogodišnji duh i praznični ambijent je poseban u svakoj od evropskih prestonica, a vi možete biti deo te magije i Novu godinu možete dočekati na drugačiji i uzbudljiviji način.

VENECIJA NOVA GODINA
MILANO NOVA GODINA
BUDIMPESTA NOVA GODINA
ATINA NOVA GODINA
PRAG NOVA GODINA
BEČ NOVA GODINA
PARIZ NOVA GODINA
RIM NOVA GODINA
BUDVA NOVA GODINA
TOSKANA NOVA GODINA
ISTANBUL NOVA GODINA

Za Novu godinu 2020 pripremili smo veliki izbor avionskih i autobuskih tura po Evropi. Po nekim turama poput: Toskane, Dvoraci Bavarske, najlepši gradovi Lombardije po kojima nas već dobro prepoznajete, ali novogodišnja putovanja i ove godine postala su bogatija za par novih, autentičnih putovanja.

Nova Godina 2020 – veliki izbor putovanja za Novu Godinu 2020

Za doček Nove 2020. godine i novogodišnje praznike odabrali smo za Vas veliki broj putovanja – Beč, Prag, Budimpešta, Istanbul, Venecija, Milano, Rim, Pariz… Nova godina je jedan od najlepših i najuzbudljivijih praznika, tih dana se razmišlja o druženju, provodu u najludjoj noći – dočeku Nove 2020. godine. Pored redovnih putovanja koje imamo u ponudi cele godine, neke od ponuda koje za Vas izdvajamo za Novu 2020. Godinu su: Doček Nove 2020. Godine u Beču i Pragu, Nova 2020. Godina u Parizu, Rim avionom i autobusom, Božić 2020. u Becu – Božićni shopping…. Želimo Vam lep provod za predstojeće praznike i doček Nove 2020. Godine!!!

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT