NOVA GODINA 2022

Ako volite Novu godinu, vreme praznika, iznenađenja, poklona, vatrometa, provoda, opuštanja, druženja, onda volite i dobra putovanja. Kraj decembra je svakako period koji većina ljudi širom sveta koristi da negde otputuje. U periodu novogodišnjih praznika, svaka metropola, ali i mali romantični gradovi blistaju punim sjajem.

Doček nove godine 2022 u gradovima Evrope i sveta…

Novogodišnja putovanja su prilika da doživite nešto drugačije, da upoznate nove kulture, radite neobične stvari koje su deo prazničnih običaja zemlje u koju putujete, da stvorite nova prijateljstva… Novogodišnji duh i praznični ambijent je poseban u svakoj od evropskih prestonica, a vi možete biti deo te magije i Novu godinu možete dočekati na drugačiji i uzbudljiviji način.

BUDIMPESTA NOVA GODINA
TREBINJE NOVA GODINA
SARAJEVO NOVA GODINA
BEČ NOVA GODINA
PARIZ NOVA GODINA
ISTANBUL NOVA GODINA

Za Novu godinu 2022 pripremili smo veliki izbor avionskih i autobuskih tura po Evropi.

Nova Godina 2022 – veliki izbor putovanja za Novu Godinu 2022

Za doček Nove 2022. godine i novogodišnje praznike odabrali smo za Vas veliki broj putovanja  Nova godina je jedan od najlepših i najuzbudljivijih praznika, tih dana se razmišlja o druženju, provodu u najludjoj noći – dočeku Nove 2022. godine. Pored redovnih putovanja koje imamo u ponudi cele godine, neke od ponuda koje za Vas izdvajamo za Novu 2022. Godinu su: Doček Nove 2022. Godine u Dubajiju i Kapadokiji, Nova 2022. Godina na Zanzibaru, Istanbul avionom i autobusom, Božić 2022. Božićni shopping…. Želimo Vam lep provod za predstojeće praznike i doček Nove 2022. Godine!!!

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT