NOVA GODINA 2024

Ako volite Novu godinu, vreme praznika, iznenađenja, poklona, vatrometa, provoda, opuštanja, druženja, onda volite i dobra putovanja. Kraj decembra je svakako period koji većina ljudi širom sveta koristi da negde otputuje. U periodu novogodišnjih praznika, svaka metropola, ali i mali romantični gradovi blistaju punim sjajem.

Doček nove godine 2024 u gradovima Evrope i sveta…

Novogodišnja putovanja su prilika da doživite nešto drugačije, da upoznate nove kulture, radite neobične stvari koje su deo prazničnih običaja zemlje u koju putujete, da stvorite nova prijateljstva… Novogodišnji duh i praznični ambijent je poseban u svakoj od evropskih prestonica, a vi možete biti deo te magije i Novu godinu možete dočekati na drugačiji i uzbudljiviji način.

VENECIJA NOVA GODINA
MILANO NOVA GODINA
BUDIMPESTA NOVA GODINA
TREBINJE NOVA GODINA
SARAJEVO NOVA GODINA
BARSELONA NOVA GODINA
SALZBURG-5 DANA/2 NOĆENJA
BRATISLAVA-BEČ-BUDIMPEŠTA-5 DANA/2 NOĆENJA
KRAKOV 2 NOCENJA NOVA GODINA
SUNČANI JADRAN NOVA GODINA – BUDVA
SUNČANI JADRAN NOVA GODINA – BUDVA
ATINA NOVA GODINA
PRAG NOVA GODINA
BEČ NOVA GODINA
PARIZ NOVA GODINA
RIM NOVA GODINA
TOSKANA NOVA GODINA
ISTANBUL NOVA GODINA

Za Novu godinu 2024 pripremili smo veliki izbor avionskih i autobuskih tura po Evropi.

Nova Godina 2024 – veliki izbor putovanja za Novu Godinu 2024

Za doček Nove 2024. godine i novogodišnje praznike odabrali smo za Vas veliki broj putovanja  Nova godina je jedan od najlepših i najuzbudljivijih praznika, tih dana se razmišlja o druženju, provodu u najludjoj noći – dočeku Nove 2024. godine. Pored redovnih putovanja koje imamo u ponudi cele godine, neke od ponuda koje za Vas izdvajamo za Novu 2024. Godinu su: Doček Nove 2024. Godine u Dubajiju i Kapadokiji, Nova 2024. Godina na Zanzibaru, Istanbul avionom i autobusom, Božić 2024. Božićni shopping…. Želimo Vam lep provod za predstojeće praznike i doček Nove 2024. Godine!!!

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT