NEOS MARMARAS LETO 2019

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Mesto je najpoznatije po tome što su ga nastanile grčke izbeglice iz Male Azije 20-ih godina prošlog veka i nazvale ga po mestu Marmaras odakle su došli. Prefiks neos označava novi Marmaras. Mnogi od njih došli su samo sa onim što su mogli u datom trenutku da ponesu. Danas je to najpoznatije mesto gde turisti iz cele Evrope provode svoje letovanje. U blizini se nalazi poznati hotelski kompleks Porto Karas sa sosptvenom marinom, maslinjacima i vinogradima. Okolinu Neos Marmarasa odlikuju borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i duge peščane plaže okupane suncem, kao i nezaboravni zalasci sunca.

VILA IRO NEOS MARMARAS Gradska plaža
VILA INA 2 NEOS MARMARAS
VILA CLIO NEOS MARMARAS
VILA ELLI NEW NEOS MARMARAS
VILA ZEPPOS GARDEN NEOS MARMARAS
VILA DIRE NEOS MARMARAS Centar
KARAJANIS NEOS MARMARAS Paradiso plaža
VILA SISI NEOS MARMARAS Gradska plaža
SANTALA NEOS MARMARAS Centar
VILA ELLI NEOS MARMARAS Centar
TRITON NEOS MARMARAS Paradiso plaža
DIOSKURI NEOS MARMARAS Paradiso Plaža
VILA ALFA – ALFA Gradska Plaža
VILA STAR PARADISE NEOS MARMARAS
VILA SUNSET NEOS MARMARAS
VILA AKROGIJALI NEOS MARMARAS
VILA MARMARAS NEOS MARMARAS
VILA THEODOROS NEOS MARMARAS
VILA NEFELI NEOS MARMARAS
VILA TZINA (CINA) NEOS MARMARAS
VILA TASOS NEOS MARMARAS
VILA STEFANOS NEOS MARMARAS
VILA EFI 1 I 2 NEOS MARMARAS
VILA ZEPPOS NEOS MARMARAS
VILA STEFANI NEOS MARMARAS
VILA KERAMARIA NEOS MARMARAS

To je mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima i mesta za noćni provod i šetnju. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.

PLAŽE

Plaže Neos Marmarasa su iznenađujuće raznolike. Beskrajne peščane plaže i male uvale, posećene i osamljene, plitke ili duboke, zavisno od želja posetilaca, ali uvek sa kristalno čistim vodama.

Glavna plaža ima mnogo konoba i bič-barova, a počinje u posljednjoj uvali grada i proteže se sve do Porto Carasa, najvećeg hotelskog kompleksa na Halkidikiju.

Plaže u oblasti Neos Marmarasa su među najlepšim na Halkidikiju. Pokrivene su zlatnim peskom. Okolina plaža je osvežena eukaliptusima barovima. Ukusne taverne su još jedan ukras divnih plaža. Jedna od glavnih zanimacija na plaži Neos Marmarasa je odbojka na pesku. Može se iznajmiti skuter na vodi.

Neki od najpoznatijih plaža za kupanje su i Lagomandra, Tripotamos, Paradisos, Azapiko, Spalatronisia, Ladario, Keramaria, Koucupia, Tristinika, Kohi Korakas. To su neke od najlepših plaža Halkidikija. Plaže su prošarane stablima eukaliptusa, more je kristalno čisto i plavo, bez meduza

Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso – “Rajska plaža” a na drugom kraju se nalazi plaza kompleksa “Porto Caras”.

Za program Grčka – Halkidiki – leto 2019 i za Vaše letovanje u Neos Marmarasu pripremili smo vile: IRO , INA 2, CLIO, ELLI NEW, ZEPPOS GARDEN, DIRE, KARAJANIS, SISI ,SANTALA, ELLI, TRITON , DIOSKURI, DIOSKURI MEZONETE, SUNSET , MIRAMARE , THESALONIKIA , THEODOROS, AKROGIALI, MARMARAS

Rezervisite vaše letovanje na vreme! Piano travel KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT