OLIMPSKA REGIJA LETO 2024

Olimpska regija je jedno od najpopularnijih letovališta među našim turistima. U naš program, Grčka leto 2024 – Olimpska rivijera, nudimo smeštaj u mestima Paralija, Leptokarija, Nei Pori. Za Vaše letovanje u Grčkoj, turistička agencija Piano Travel obezbedila je studije i apartmane različitih struktura.
Pieria ili Olimpska regija nalazi se na severoistoku kontinentalne Grčke. Smeštena je u podnožju planine Olimp, najviše planine Grčke i doma grčkih Bogova. Peskovita obala dužine je oko 70 km, sa nekoliko turističkih mesta (Paralija, Leptokarija, Nei Pori) koja su već postala tradicionalna letovališta za srpske turiste.

LEPTOKARIJA LETO 2024
NEI PORI LETO 2024
PARALIJA LETO 2024
OLIMPIC BEACH LETO 2024

OLIMPSKA REGIJA ( PARALIJA, OLYMPIC BEACH, LEPTOKARIJA, NEI PORI)

Paralija, Leptokarija i Nei Pori idealan su izbor za letovanje, šoping, rekreaciju i avanturu. U neposrednoj blizini su Meteori – kompleks manastira na vulkanskim stenama.
Paralija
je najposećenije mesto u Grčkoj za letovanje od strane nasih turista. Ovo mesto nudi kompletnu ponudu, šopinga, odmora ali i provoda. Blizina u odnosu na Srbiju takođe je čini omiljenom destinacijom naših turista.
Provedite leto 2022 sa agencijom Piano Travel, u Grčkoj i neka Vam letovanje u Grčkoj i Olimpska rivijera ostanu u najlepšem sećanju. Paralija je povoljna a samim tim i privlačna svima.
Plaže su u dužini od oko 10 km, a mnoge manje lepe plaže možete obići peške ili biciklom. Duž cele obale postoje kafići, taverne i barovi gde osim pića možete naručiti i grčke specijalitete. Najpoznatije plaže su Leptokarija, Korinos, Pantelejmon, Platamonas i plaža Paralija.

Leptokarija je letovalište koje se takođe nalazi u podnožju planine Olimp. More je jako čisto i veoma bistro. U zapadnom delu plaža je peskovita dok je u istočnom peščano-šljunkovita. U Leptokariji postoje hoteli, restorani, prodavnice i marketi.
Najjužnije je mesto Nei Pori, koje se nalazi blizu grada Platamona. Karakteriše ga predivna peščana i široka plaža dužini od nekoliko kilometara, širine i do 100 metara. Malo je i mirno turističko mesto, širokih ulica, sa manjim šetalištem, prodavnicama, tavernama, poslastičarnicama te pogoduje pre svega porodicama sa decom i ljudima koji žele miran odmor.

Olympic beach je udaljen oko 2 km od Paralije, a povezan je sa njom lepim šetalištem duž plaže. Mnogobrojne taverne, restorani, prodavnice i diskoteke daju poseban kolorit ovom letovalištu.