SARAJEVO

SARAJEVO ARANZMANI – Putovanje nije samo obilazak znamenitosti, to je promena koja ostavlja tragove u duši, duboke i trajne. O njemu je pisao nobelovac Ivo Andrić: „To je grad. Grad koji i dotrajava i umire, i u isto vreme se rađa i preobražava.”
Posle 10 upola s lukom, baklave i kafe sa ratlukom, šetajuči se kroz grad sa mnogo istorije (nekada burne, nekada mirne) dok se miris bureka (pite) meša sa mirisima jeseni, slušaćete mnogo priča i legeni koje će Vam urezati ovaj grad u sećanje. Sarajevo je grad sa kojim se treba saživeti i koji će Vam ostati u srcu.

SARAJEVO 1 NOĆENJE
SARAJEVO JEDNODNEVNI IZLET
Sarajevo – 2 nocenja

SARAJEVO ARANZMANI : IZLET BEZ NOCENJA, 1 NOCENJE, 2 NOCENJA

Asocijacija na ovaj grad sa najvećim srcem na Balkanu, obično su muzika i raja. Behar što je jednom Bosnom probeharao, Miljacka što tiho teče i uvek isto pitanje – jel Sarajevo gdje je nekad bilo… A onda Trebević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke… Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

PROGRAME ZA OSTALE DESTINACIJE POGLEDAJTE NA LINKU EVROPSKI GRADOVI

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT