Kemer LETO 2024

Turska Kemer – Primorski grad na 40 km zapadno od same Antalije. Čini ga 53 km prelepe obale opasane padinama Taurusa sa zapadne strane i tirkiznim Mediteranom. Kemer je smešten u podnožju planine Taurus, 40 km zapadno od Antalije.
Goynuk i Beldibi na severu Kemera i Kiriš, Camyuva i Tekirova na jugu Kemera, predstavljaju poznate turističke oblasti koje nude brojne hotele sa naglašenim komforom i originalnim sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje uređenim stazama.

 

BAIA SALIMA KEMER 5*
GREENWOOD RESORT KEMER 4* ( ex. Sherwood)
CRYSTAL DELUXE RESORT & SPA KEMER 5*
CRYSTAL AURA BEACH KEMER 5*
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5* KEMER
HOTEL DOSINIA LUXURY RESORT 5* KEMER
HOTEL AKKA ANTEDON KEMER 5*
HOTEL RIXOS SUNGATE 5* KEMER
HOTEL SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*
HOTEL FAME RESIDENCE KEMER 4*

 

KEMER –  PREDSTAVLJAMO VAM LISTU SA HOTELIMA U KEMERU GDE JE SMEŠTAJ ZA DVOJE DECE BESPLATAN
(PLAĆAJU SAMO ČARTER KARTU)

Ljubiteljima prirode preporučujemo odlazak do planine Tahtali, jednog od najviših vrhova planinskog venca Taurus, do koje se može stići žičarom za dvadesetak minuta vožnje.

Sa jedne strane pruža se pogled na divlji i nesavladan Tauris pod snegom čak i u avgustu, a sa druge na najlepša letovališta regije.
Iz Kemera se može organizovati i poseta antičkom gradu Myri, današnjem Demreu.

KEMER PLAZE

Predivno prirodno okruženje300 sunčanih dana godišnješljunkovita i peščana plaža jeste ono što vas čeka ako posetite Kemer. Kemer ima samo dve plaže, ali raznovrsna zabava i brojni vodeni sportovi su vam na raspolaganju, jer plaže pružaju vrlo dobre uslove za sve to.

Iako je primorski grad Kemer poznat po svojim lepim plažama, koje su prepune restorana, kafića i svega onoga što je potrebno kako biste dan na plaži lepo proveli, iza grada se, takođe, nalazi popularno mestašce. A to je duga veličanstvena obala, duž koje se nalaze male uvale, koje mogu biti vaš izbor ako ste se uželeli privatnosti.

Plaže Kemera nagrađene su Plavom zastavom, tako da u njihovu lepotu i kvalitet uopšte ne bi trebalo sumnjati. Prostranost mora, borova šuma i visoke planine, pravi su raj u vreme toplih, letnjih dana. Kemer je pravi dragulj Mediterana, nemojte ga zaobići.

Ovlašćeni subagent Piano travel, ul. Njegoševa br 7, tel 011/3640-770
www.piano-travel.rs, e-mail – kontakt@piano-travel.rs

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT