PARALIJA LETO 2023

Paralija leto 2023 – U podnožju planine Olimp, jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, Paralia, nalazi se oko 60 km od Soluna, oko 30 km od popularnih letovalista Nei Pori i Leptokarija i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini.  Nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod, mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka.  Važi za mesto u koje radi noćnog provoda dolazi kako cela Olimpska rivijera tako i čitava severna Grčka. Centar zabave severne Grčke, Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.

VILA ELLI PARALIJA
VILA EVA PARALIJA
VILA VALENTINA PARALIJA
VILA ST. GIORGIO PARALIA
VILA AFRODITI PARALIJA
APART/HOTEL HELLAS PARALIJA
VILA ZINOS PARALIJA
VILA ZISKOS PARALIJA
HOTEL ERATO PARALIJA
APART. HOTEL RELAX (SA BAZENOM) – PARALIJA
VILA GALAXIAS / PARALIA
VILA VIP SUITES / PARALIA
VILA AQUA STAR PARALIJA

Ako osim letnjeg provoda želite i malo avanture zvane šoping niste mogli doći na bolje mesto. U Paraliji se nalazi veliki broj prodavnica, zlatara, krznara i prodavnica kožne galanterije. Sve je u prodaji po vrlo povoljnim cenama. U svakoj prodavnici barem jedan od zaposlenih je Srbin ili se radi o osobi koja govori srpski, pa zato nikada nema problema prilikom komunikacije. Vezano za kožu i krzno, cene nikada nisu konačne, ko ume da se dobro cenka može znatno spustiti cenu.

Program Paralija – leto 2023 turističke agencije Piano Travel nudi apartmane u vilama Valentina, Afroditi, Hellas, Zinos, Ziskos, Eva, Elli, Emilios, St Giorgio

U Paraliji se ne morate truditi da naučite grčki, jer vam neće biti potreban. Veliki broj prodavaca i ugostitelja zna srpski jezik

Grci su inače gostoprimljivi domaćini, naročito u Paraliji imaju zaista dobar odnos prema Srbima. Na gotovo svakom koraku može se čuti jezik zemljaka.

Nemojte se začuditi ni ukoliko sami prodavci i ugostitelji budu Srbi.

Veliki broj domaćih muzičara često nastupa u klubovima Paralije tokom sezone.

Grci su veliki obožavatelji srpske muzike, pa tako domaći melos nije ništa neobično u ovom grčkom gradu.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT