NEI PORI 2022

Nei Pori Leto 2022 –  je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona, u podnožju planine Olimp. Na raspolaganju je izuzetno široka, izuzetno duga peščana plaža, kristalno čisto more, parkovi, taverne, prostrani trgovi, kafići, poslastičarnice, prodavnice. Mesto je karakteristično po širokim ulicama, uredjenim trgovima i velikim brojem igrališta za decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodično letovanje.
Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene, zbog čega  predstavlja idealnu destinaciju za leto 2022.

VILA NIKIFOROS NEI PORI
VILA MARA NEI PORI
VILA ANA NEI PORI
VILA PAPULO SEA NEI PORI
VILA FOTINI NEI PORI
VILA TSAMBIKA NEI PORI
VILA ADONIS NEI PORI
VILA TASOS NEI PORI
VILA DIAS NEI PORI
VILA MANOLAS NEI PORI
VILA ANGELA NEI PORI
VILA JOANNA NEI PORI
VILA OLIMPUS NEI PORI
VILA AGYRA NEI PORI
VILA OCEAN HILLS NEI PORI
VILA GIROMANIA NEI PORI
VILA MARIA NEI PORI
VILA SIMPOSIO NEI PORI
VILA MARILENA NEI PORI
VILA GOUZELIS NEI PORI
VILA OLYMPIC HOUSE NEW NEI PORI
VILA MIHALIS NEI PORI
VILA KATIA NEI PORI
VILA HRISTOS NEI PORI
VILA MARY OCEANIS NEI PORI
APP-HOTEL AQUA SUITES NEI PORI
VILA AZZURO NEI PORI
VILA SUNSHINE NEI PORI
VILA MERI NEI PORI
VILA VERONIKI NEI PORI
VILA EL GRECO NEI PORI
VILA KATERINA NEI PORI
VILA MIRELA NEI PORI
VILA STATIS – NEI PORI
VILA VASILIOS MARIA NEI PORI
VILA KIPOS 1 NEI PORI
VILA ATOS NEI PORI
VILA SULA NEI PORI
VILA SOFIA NEI PORI
VILA DESPINA ELENI NEI PORI

Program Nei Pori 2022 turističke agencije Piano Travel nudi apartmane u vilama: NIKIFOROS , MARA , ANA , MARY , ST. GORGE , ATOS , GIROMANIA , OCEAN HILLS , MIKES APARTMANS , DESPINA ELENI , OLYMPIC HOUSE , TSAMBIKA , KIPOS 1 , DESPINA ELENI , PAPULO SEA , CHROLOS , ELZA

PLAŽA

Plaža u Nei Poriju dugačka je oko 6 kilometara, a široka oko 100 metara. Voda je toliko čista da vam za ronjenje neće biti potrebna maska. U susednom Platamonu, na oko tri kilometar od Nei Porija, možete da birate između gradske šljunkovite plaže, dve male peščane uvale i peščane plaže koja se prostire ka Nei Poriju. Nudi i brojne mogućnosti za izlete, među kojiam su i Delfi, istorijsko mesto, gde možete posetiti ruševine hrama u kojem je proročica Pitija izricala dvosmislena proročanstava i videti čudesnu fontanu koja, prema legendi, daje besmrtnost. Oni koje ne drži mesto mogu posetiti Solun, ili Waterland, jedan od najvećih vodenih parkova u Evropi s bezbroj mogućnosti za opuštanje.

Može se reći da je Nei Pori raj za roditelje sa decom jer su plaže jako čiste, široke i postepeno ulaze u more pa se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama ima tuševa kao i kabina za presvlačenje.

Piano travel; Njegoševa 7, Beograd, pronađite  NAJKRAĆI PUT do nas !