KALAMICI LETO 2024

Kalamici leto 2024/ Kalamici  je malo mirno mesto na Sitoniji, idealno za one koji vole uživanje na prelepoj plaži bez buke i noćnog  života. To je destinacija koju uglavnom posećuju porodice sa malom decom ili parovi. Prednost samog mesta jeste što se Neos Marmaras nalazi na 30-ak minuta vožnje, a  Sarti na  20-ak minuta vožnje kolima. U Kalamitsiju postoje razne prodavnice, marketi, taverne koje ispunjavaju svakodnevne potrebe turista i čine odmor lepšim i prijatnijim. Kalamitsi se nalazi u uvali, tako da je zaštićen od vetrova i talasa.

Još uvek se nije „pokvarilo”, previše komercijalizovalo… još uvek ga nisu osvojile mase i narušile utisak da je ovo samo ili baš Vaše mesto. Sigurni smo da će Vas od prvog trenutka ispuniti osećanjem sreće. Najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije i poslednje odakle je vidljiv vrh Atosa. Idealno mesto za porodični odmor, za one koji žele da leškare na plaži u mirnoj, opuštajućoj atmosferi.

VILA MAGDA KALAMICI
VILA MARIA KALAMICI
VILA LOFOS KALAMICI

Letovanje Toroni

Nazvali su ga „Biserom Sitonije” i raznim drugim imenima koja možda deluju preterano onima koji ga nisu posetili . Ali, ko dođe zaljubi se na prvi pogled. Smešteno u slikovitim zalivu sa plažom od koje zastaje dah i koja se smatra skrivenim draguljem Grčke, sa malim ostrvcetom u moru i blistavim, čak nestvarno belim peskom; u prelepoj uvali koja je relativno skrivena od talasa. Dovoljno ruralno za sve one koji žele da pobegnu od gradske vreve, saobraćaja i buke, a opet nudi dovoljno da Vam na odmoru ništa ne nedostaje. Ovde ćete uživati svim svojim čulima.

Mesto je savršeno za miran porodični odmor ili za one koji žele da provedu vreme opuštajući se u izuzetno lepoj plaži u mirnom okruženju, a uz sve pogodnosti u blizini kao što su mnogobrojne taverne, aparmtani, kampovi i supermarketi. Na samoj plaži nalaze se i dva izuzetna beach bara CHICA i CAVO KALAMITSI sa svim sadržajima i kvalitetnom uslugom. U neposrednoj blizini mesta nalazi se i kamp THALATTA jedan od najboljih i najsadržajnijih na Sitoniji.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT