Stavros, Vrasna, Asprovalta – Leto 2024

Na obali Egejskog mora u zalivu Strimonikos, smeštena su mala turistička mesta StavrosVrasnaAsprovalta. Na samo 70 km od Soluna, kao deo Solunske regije i opštine Sveti Đorđe, sa veoma dobrom mrežom puteva ova mesta bivaju odabrana od strane mnogih turista. Pored blizine Soluna, što je svakako prednost, ova regija se odlikuje i veoma čistim, toplim morem, kao i širokom peščanom plažom kojoj se već godinama dodeljuje plava zastavica za kvalitet i uređenost od strane Evropske Unije i Mediterana. Sva tri mesta svojom ponudom uređenog šetališta, uglavnom novim vilama i hotelima, kafićima, restoranima, pružaju mogućnost za jako prijatan odmor.

STAVROS LETO 2024
VRASNA LETO 2024
ASPROVALTA LETO 2024

STAVROS LETO 2024

Istočni zaliv Halkidikija, Strimonikos gaji nekoliko poznatih mesta za letovanje. Jedno od njih je Stavros. nalazi se oko 80 km od Soluna. Kilometri besprekorne obale, očuvana priroda, kristalno čisto more i peščane plaže nekoliko puta su nagrađivane priznanjem Evropske zajednice “Plava zastava”.

Odlična je letnja destinacije za porodični odmor jer pruža miran odmor, čisto more i prijatnu klimu. Kvalitetni apartmani, dobra snabdevenost, gostoprimstvo, široka peščana plaža, veliki broj ugostiteljskih objekata dovoljan su razlog zbog kojih je mnogim turistima Stavros omiljena destinacija za letovanje.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT