DUBAI 2024

Dubai aranzmani – Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti.

Putovanje u Dubai

Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al ArabaBurdž Kalifepalminog ostrva i mnogih drugih oduzeće vam dah i putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim. Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari. Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom. Dubai je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u letu i kada prođu letnji meseci.

HOTEL MEDIA ONE 4* DUBAI
HOTEL ALOFT PALM BEACH JUMEIRAH 4* DUBAI
HOTEL SHERATON JUMEIRAH BEACH RESORT 5* DUBAI
CityMax Al Barsha at The Mall 3* Dubai
MOVENPICK HOTEL JUMERIAH LAKES TOWERS 5*
THE RETREAT PALM DUBAI Mgallery By Sofitel 4*

Dubai aranzmani 2023/2024

Sve ono što se pre oko dve decenije moglo videti u seriji naučne – fantastike „Posle 2000-te“ nalazi se sada u Dubaiju! Dubai je grad najmodernijih arhitektonskih dostignuća, najluksuznijih hotela, ogromnih šoping centara, bezbroj animacija za odrasle i decu . Zatvoreni ski centar, vodeni parkovi, karting staze, golf tereni, luksuzni noćni klubovi samo su deo ponude. Dubai je mesto prestiža i luksuza. Kada zaplivate u tirkiznoj vodi toplog Persijskog zaliva posebno ćete uživati i u velelepnoj panorami grada „sjaja i glamura“.

Dubai avionom

Fly Dubai vam je obezbedio avionsku liniju za Dubai i to direktan let!

Proverite zašto je Dubai poslednjih godina postao turistički centar sveta, rezervišite neki od hotela po najpovojlnijim cenama!

Pogledajte i ostale ponude za daleke destinacije.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT