DUBAI 2020

Dubai aranzmani – Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija sa svakim oblikom razonode koji možete zamisliti.

Putovanje u Dubai

Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al ArabaBurdž Kalifepalminog ostrva i mnogih drugih oduzeće vam dah i putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim. Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari. Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom. Dubai je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u letu i kada prođu letnji meseci.

Auris Inn Al Muhanna 4* Dubai
HOTEL MEDIA ONE 4* DUBAI
HOTEL ALOFT PALM BEACH JUMEIRAH 4* DUBAI
HOTEL MARINA VEIW 4* DUBAI
HOTEL HILTON GARDEN INN MALL OF EMIRATES 4* DUBAI
HOTEL SHERATON JUMEIRAH BEACH RESORT 5* DUBAI
HOTEL JA OCEAN VIEW 5* DUBAI
HOTEL MILLENNIUM PLACE DUBAI MARINA 4* DUBAI
HOTEL BONNINGTON JUMEIRAH LAKES TOWER 5* DUBAI
HOTEL WYANDHAM DUBAI MARINA 4* DUBAI

Dubai aranzmani 2020

Sve ono što se pre oko dve decenije moglo videti u seriji naučne – fantastike „Posle 2000-te“ nalazi se sada u Dubaiju! Dubai je grad najmodernijih arhitektonskih dostignuća, najluksuznijih hotela, ogromnih šoping centara, bezbroj animacija za odrasle i decu . Zatvoreni ski centar, vodeni parkovi, karting staze, golf tereni, luksuzni noćni klubovi samo su deo ponude. Dubai je mesto prestiža i luksuza. Kada zaplivate u tirkiznoj vodi toplog Persijskog zaliva posebno ćete uživati i u velelepnoj panorami grada „sjaja i glamura“.

Dubai avionom

Fly Dubai vam je obezbedio avionsku liniju za Dubai i to direktan let!

Proverite zašto je Dubai poslednjih godina postao turistički centar sveta, rezervišite neki od hotela po najpovojlnijim cenama!

Pogledajte i ostale ponude za daleke destinacije.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT