VRNJAČKA BANJA

Vrnjacka Banja – je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji i vrlo privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju. Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, oko 200km južno od Beograda. Vrnjačka Banja ima jako dugu lečilišnu tradiciju. Klima je umereno kontinentalna. Uticaj obližnjih Planina daje mikro klimi Vrnjačke Banje poseban karakter i čini je veoma prijatnom.

Piano travel u svojoj ponudi ima hotele svih kategorija, u kojima od pratećih sadržaja možete izabrati hotel koji ima  ono što Vama odgovara: bazen, kongresna dvorana, konferencijska sala, wellness centar, fitness centar… Za Vas smo izdvojili: Hotel Aleksandar, Hotel Fontana, Hotel Zvezda, Hotel Slavija, Hotel Merkur Novi i Hotel Kralj, Solaris Resort

SOLARIS RESORT 4* VRNJAČKA BANJA
HOTEL SLATINA 4* VRNJAČKA BANJA
HOTEL MERKUR VRNJAČKA BANJA
VILA TOP HILL VRNJAČKA BANJA

Vrnjačka Banja smestaj

Banja raspolaže sa smeštajnim kapacitetima od preko 15 000 ležaja, od koji se oko 6 000 nalazi u hotelima, pansionima i apartmanskim naseljima, 850 ležaja je u zdravstvenim centrima i oko 10 000 u privatnim vilama.

Hotel Aleksandar je jedan od najreprezentativnijih objekata u Vrnjačkoj banji, ima luksuzne sobe i apartmane a takođe možete uživati u SPA centru hotela, kao i u vrhunskim specijalitetima njihovog restorana. Hoteli Fontana i Zvezda su hoteli na odličnoj lokaciji u samom centru u blizini glavnog banjskog trga, nadomak parka i Vrnjačke reke.  Hotel Slavija ima pristupačne cene smeštaja i  odličan položaj jer jednim svojim delom ulazi u park. Hotel Merkur je tu da Vam pruži potpuni ugođaj sa svojim aqua i wellness centrom. U ovom hotelu možete koristiti i usluge lekara specijalista. Garni hotel Kralj je nov objekat, sa odličnim sobama i apartmanima, a nalazi se i na odličnoj lokaciji na ulazu u šetališnu zonu odmah posle kružnog toka.

Svi hoteli se nalaze u blizini poznatog Vrnjačkog parka i promenade, na domak izvora, na kojima možete natočiti lekovitu mineralnu vodu ili je samo probati.

Vrnjačka Banja ima hotele u kojima svako može pronaći odmor po svojoj želji.

KAKO BISTE POGLEDALI OSTALE PONUDE KLIKNITE NA LINK SVE PONUDE

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT