ZLATIBOR 2023

Zlatibor Zimovanje 2023- Planina i vazdušna banja, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka.. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

HOTEL PALISAD 4* ZLATIBOR
HOTEL MONA 4* ZLATIBOR
HOTEL IRIS 4* ZLATIBOR
APARTMANI MONIX MAGNOLIJA ZLATIBOR
VILA MONIX CLUB ZLATIBOR
APARTMANI MONIX CENTAR ZLATIBOR
APARTAMNI MONIX VILLAGE ZLATIBOR
APARTMANI MONIX JORGOVAN 1 I 2 ZLATIBOR

Prosečna nadmorska visina planine Zlatibor je 1000 m, a najviši vrhovi su: Tornik sa 1496 m nadmorske visine i Čigota 1422 m nadmorske visine.

Susretanje mediteranske i kontinentalne klime su stvorili uslove da se „ruža vetrova“ rascvetava, upravo, nad Zlatiborom. Te struje omogućavaju uspešno lečenje i oporavak od mnogih plućnih, srčanih bolesti i posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti.

Zlatibor je omiljena planina vrhunskh sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, za ove namene su izgrađeni najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen.

Urbani centar Zlatibora, predstavlja pravo mesto za uzbudljiv noćni život, a prijatne trenutke u toku dana možete provesti u nekoj od bašti mnogobrojnih kafea, restorana, poslastičarnica.

Zlatibor smestaj

Dozvolite, da Vam ovog puta, predstavimo našu ponudu na Zlatiboru. Smestićemo Vas u udobne apartmane, nahraniti u najboljim restoranima Zlatibora, a zatim povesti u obilazak ove planinske lepotice.  Odvešćemo Vas na najbolja kupališta, krstarićemo meandrima, vozićemo se starim vozom, istraživaćemo pećine ovog kraja, a na kraju dana Vas, umorne i zadovoljne, vraćamo u udobne apartmane, da predahnete na zlatiborskom vazduhu i skupite snagu za novi dan i nove avanture.

KAKO BISTE POGLEDALI OSTALE PONUDE KLIKNITE NA LINK SVE PONUDE

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT