KOPAONIK

Kopaonik 2022/2023 –  je najveći ski centar u Srbiji, bogat je sa odlično pripremljenim stazama koja skijašima pruža neizmerno uživanje! Ski centar Kopaonik poseduje ski staze za sve kategorije skijaša – od početnika do profesionalaca.

Skijanje na Kopaoniku

Ski centar Kopaonik prostire se na oko 62km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljena je staza „Malo Jezero“.
Za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor ski vrtića sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Ski centar Kopaonik poseduje i sistem za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% skijališta. Ovim sistemom pokrivene su staze: Karaman A i B, Pančićev vrh, Duboka 1 i 2, Sunčana dolina, Malo jezero, Krst, Krčmar, Kneževske bare, Mali Karaman, Marine vode, Karaman i pripadajući ski putevi, kao i skijalište na Gobelji.

GRAND HOTEL & SPA KOPAONIK
APARTMANI KONACI KOPAONIK
KRALJEVI CARDACI KOPAONIK
HOTEL CLUB A KOPAONIK
JAT APARTMANI KOPAONIK
NEBESKE STOLICE 1 KOPAONIK
NEBESKE STOLICE 2 KOPAONIK

Na ski stazama Karaman greben, Pancicev vrh i Duboka je instaliran sistem za veštacko osnežavanje. Sezona skijanja traje duže a skijaši više ne zavise od klimatskih prilika.

Ski staze na Kopaoniku su veoma dobro povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat.

Žičara četvorosed „Pančićev vrh“ tokom čitave zimske sezone ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik omogućava.

Smeštaj na Kopaoniku 2022/2023

U našoj ponudi za smeštaj na Kopaoniku tokom zimske sezone, imamo apartmane i hotele. Hotelski smeštaj koji preporučujemo: Hotel Nebeska stolica 1 kao i nezaobilazni Hotel Nebeska stolica 2.

Za naše putnike biramo najkvalitetniji smeštaj na planini Kopaonik, preporučujemo i Hotel Jat Apartmani

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT