KRIT – OBLAST  HANJA ( CHANIA) – LETO 2023

Krit Hanja je jedno od najživopisnijih mesta na ostrvu I do 1972.godine je bila glavni grad. Danas je drugi po veličini na ostrvu a najveći u zapadnom delu sa oko 60 000 stanovnika. Sa jedne strane stari grad sa kućama iz turskog i venecijanskog perioda, sa druge strane moderne građevine čine Hanju idealnim mestom na kome ćete provesti nezaboravne trenutke na letovanju.
Od aerodroma je udaljena oko 15 km.

HOTEL AMALTHIA BEACH RESORT**** HANJA
HOTEL AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA***** HANJA
HOTEL CRETAN DREAM ROYAL***** HANJA
HOTEL ELOTIA*** HANJA
HOTEL ELOTIS SUITES*** HANJA
HOTEL EUPHORIA RESORT*****HANJA
HOTEL IOLIDA BEACH***** HANJA
HOTEL MINOA PALACE RESORT SPA***** HANJA

Hanja -Krit – Leto 2023

Ovaj prelepi grad, gde je moderna, venecijanska, turska i tradicionalna arhitektura spojena u perfektnu harmoniju oblika, stvara atraktivnu sliku i jedinstven utisak. Venecijansko nasleđe se može videti u utvrđenjima koja okružuju jednu od najlepših luka u Grčkoj, i kuli koja visoko i nečujno stoji na ulazu u luku Hanie. Prelep venecijanski kvart, stari grad pun uskih uličica, taverni, barova sa tradicionalnom kritskom kuhinjom i gostoljubivost meštana potvrdiće prave čari Hanie. Razna arheološka mesta, crkve, pećine, klisure i prelepe plaže ukrašavaju ovu šarmantnu oblast. Hania krije mnoge lepote među svojim brojnim plažama: od toplog belog peska i slikovitih belutaka, kristalno čiste vode i nebeskog plavetnila, do egzotičnih zaliva i dugih šljunkovitih plaža u senci kedrovih šuma. Svako će uspeti da pronađe svoj tip plaže i da se prepusti užitku.

U blizini Hanje nalaze se popularna mesta Agia Apostoli, Kato daratso, Agia Marina, Platanjas i Maleme u kojima je sve podređeno letu I suncu I krase ih duge peščane plaže, hotelski kompleksi I razni sadržaji za zabavu.

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT